Nu stiu unde o sa fie luna de miere, dar stiu ce facem in #prehoneymoon

A trecut si marea agitatie, adica nunta, despre care am scris aici. Daca pana acum intrebarile erau legate de nunta, de ceva vreme aud “unde plecati in luna de miere” sau “ce cauti la birou”.

Pai…n-am pregatit nimic inca. Mai avem de munca amandoi, suntem cu proiecte in desfasurare si nu putem pleca linistiti nicaieri pentru o perioada mai lunga. Asa ca mai amanam. Si nici nu ne-am decis inca la o destinatie anume. Dar vom pleca cu siguranta; poate la iarna, cand in Romania e viscol.

Cu toate ca nu plecam in asa numita “luna de miere” acum, ne luam putin zborul in calitate de sot si sotie intr-o scurta iesire din tara. Nimic exotic, nimic iesit din comun, ci mergem in apropiere, la doar doua ore distanta cu avionul, pana in Italia adica.

Am tot fost in Italia, ne-a tot placut, dar inca nu ne-am saturat si inca n-am vazut toate regiunile. Am “bifat” pana acum Milano, Roma de doua ori si coasta Amalfi + insula Capri.

Eh, dar de data asta mergem in Venezia si Cinque Terre. Aici n-am mai fost si abia astept sa postez poze misto pe Instagram cu #dolcefarniente.

Cat despre buget, trebuie sa recunosc ca m-am obisnuit cu vacante pe care sa nu dam multi bani, de genul celei din Portugalia, Santorini, Andalucia, pe care le-am facut cu 500 euro amandoi. De data asta nu a fost cazul; am cam sarit bugetul de “vacanta ieftina”. La intoarcere o sa fac un articol dedicat despre cheltuieli si alte detalii.

Daca aveti sugestii despre locuri de vizitat din zona sau restaurante bune, le astept cu drag in comentarii.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s