Muzica, libertate & culoare la Tuzla

Parca si tehnologia asta a cam ajuns sa ne sufoce, sa ne rapeasca enorm de mult timp, suntem dependenti de telefoane, de social media, de Internet…

Totodata, parca am observat si ca multe persoane spun ca vor zile libere in care sa fie deconectati, sa nu mai auda sunetul mail-ului, sa nu mai raspunda la telefon. Exista dorinta asta de intoarcere la radacini, la simplitate, la bucurie si la conexiunea directa cu omul (din pacate doar pentru scurte durate ca nu ne permite societatea in care traim si care ne tine mereu in priza).

Dar tocmai pentru a te rupe de agitatia cotidiana si de a iesi dintre betoanele incinse din orase a fost creat festivalul Dakini. Unde? La Tuzla, pe plajele salbatice, unde inca n-au aparut umbrelute si tarabe la buza marii. Unde natura e inca sefa si te face sa simti cum e sa te bucuri de ea in cel mai simplu mod.

Cand? Pe 29 iunie – 2 iulie, momentul in ca soarele straluceste la puterea lui maxima si ne perpeleste corpul pentru un bronz de durata.

goa music festival

Vin o gramada de djs, de nume cunoscute din genurile psy-trance, goa music, micro-house etc, si cel mai tare mi se pare faptul ca, desi se intampla pe pamant romanesc, vin foarte multi straini. Iar eu ma bucur sa stiu ca strainii aud de Romania si prin intermediul muzicii, nu numai prin al furtului.

Ah, acum ca m-am gandit la plajele astea neatinse de mana omului din Tuzla, imi cam zboara gandul la Galicia, unde oceanul si muntii se imbratisau, iar oamenii priveau cu atentie la uniunea asta fara sa intervina.

Dar pana ma reintorc eu in Galicia, poate trag o fuga la mare si ma reconectez cu natura prin cursurile de yoga care vor avea loc la festivalul Dakini.

Printr-un click aici aflati mai multe detalii despre festival.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s