La Iasi inca au loc “uniri”

Parintii astia minunati ai mei m-au facut sensibila, adica rac din ala 100%. Ce urmeaza nu e o lauda, dar un fapt real. Eu sunt fata aia muncitoare, care se implica, se consuma, care nu vrea sa dezamageasca, care uita sa manance cand se apuca de treaba etc. Mama in persoana ♥

Timp de aproape doua luni am facut echipa cu Rotary Club Copou pentru promovarea evenimentului Semimaraton Iasi. Mail-uri, telefoane, social media, copywriting etc. Multa munca din partea tuturor.

Si a venit ziua evenimentului. Dupa o noapte de mers cu trenul din Bucuresti pana in Iasi, fara sa pot inchide un ochi, ci scriind texte si mai citind din cartea mea relaxanta, (“Istoria romantata a unui safari”, Daniela Zeca), am ajuns la Iasi.

Ohhh, Iasi, ne revedem dupa un an.  M-ai primit cam rece si ploios, dar tot ti-am simtit vibratia pozitiva.

Exact 8 ore am stat in orasul meu de suflet, dar am reusit sa imi vad colegi de facultate, profesori si chiar timp de doua minute am vorbit si cu unchiul meu, care m-a vizitat in cortul “muncii”, unde mi-am instalat laptop-ul pe toata durata Semimaratonului.

Eh, si acum partea lacrimogena. Nu pot sa nu plang la un eveniment. Chiar nu pot. Cand stiu ca am muncit, ca m-am dedicat si cred foarte mult in eveniment, hop o lacrima cand s-a dat startul. Nu va imaginati ca plang in hohote, nu ca nu mi-ar veni, dar erau niste oameni prin jurul meu care abia ma vazusera pentru prima data, nu ma puteam manifesta chiar in voia mea 🙈

Asta nu e un caz singular. Mi-au dat lacrimile la Romanian Music Awards, in toti cei 3 ani in care am fost implicata in echipa de organizare, mi-au dat lacrimile la festivalul HeyDay, la concertul Zucchero, la aniversarile de agentie si tot asa.

Nu sunt o plangacioasa, doar imi pasa si cand vad ca evenimentul la care am muncit in sfarsit SE INTAMPLA, ma cam trec toti fiorii.

Pentru mine, Semimaratonul din Iasi a fost dovada ca inca se poate, ca societatea are in continuare sentimente si asculta povestile mai putin fericite ale unor copii in nevoie. Peste 1200 de persoane au alergat pe ploaie si frig pentru a ajuta la educatia copiilor inteligenti din mediul rural. Prea frumos! Chapeau! 🎩

Semimaraton Iasi

 

Multumesc, Neverland Place & Rotary Club Copou!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s