Curatenia de primavara: haine si incaltaminte de vanzare

Eu sunt fana garage sale-urilor, adica acele adunari in diferite locuri in care iti vinzi lucrurile. In Bucuresti se organizeaza Yard Sale-ul asta, la care am fost de 3 ori, unde n-am vandut foarte multe haine, dar a fost ok. E o experienta misto.

Mi-am mai pus pe Olx haine si incaltaminte, ca de astea am foarte multe, dar niciodata nu m-am tinut sa updatez anunturile sau sa mai incerc. M-am lasat pe-o ureche.

Pana cand m-a inspirat Lipa Lipa cu articolul in care si-a scos la vanzare diferite obiecte, dar cu un scop precis, acela de a-si finanta urmatoarea calatorie.

Mi-a dat asa un imbold si m-am pus pe facut poze si postat anunturi pe Olx. Chiar ma gandeam ca in decembrie mi-am facut ditamai lista cu locuri SUPERBE pe care vreau sa le vizitez anul asta si inca n-am bifat nici un loc. PANICAAA!

Bun, deci imi scot la vanzare o parte din incaltamintea mea draga. Mi-a fost alaturi la evenimente mondene, la colindat tari straine, dar a venit timpul sa ne despartim. Aproape toate obiectele sunt cumparate de pe Asos, eu fiind o mare fana a cumparaturilor online de pe site-ul asta englezesc . Guilty as charged. Promit ca daca se vinde vreun obiect nu intru iar pe Asos, ci o sa pun banii in pusculita pregatita deja 😀

incaltaminte didix

Cam astea-s chestiile scoase la vanzare:

haine de vanzare

Am o gramada, dar incep cu astea.  Si sunt si ieftine, desi eu am dat ceva pe ele, dar mana a doua ramane mana a doua 😉

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s