Cum arata wishlist-ul meu pentru 2017? Scump!

Mi-am facut wishlist-ul pentru anul 2017 ca si cum as fi gasit un pestisor de aur care sa imi indeplineasca toate dorintele. Da, in visurile mele as pleca in fiecare luna intr-un loc nou. Cum am deja in minte muuulte destinatii pe care vreau neaparat sa le vizitez, le-am impartit pe luni 🎩

Ideal/minunat/nemaipomenit/fabulous/incredibil/wow ar fi ca in 2017 sa vizitez  12 orase/regiuni, adica 10 tari.

Veliko Tarnovo ➡ ianuarie – e aproape, la doar 180 km de Bucuresti, si cazarea e chiar ieftina. E locul ideal pentru o escapada de weekend.

HDR architecture

Lanzarote ➡ februarie – cand in Romania inca e frig si iarna, in Insulele Canare temperaturile sunt prietenoase, adica vreo 18 grade.

lanzarote-travel

Marrakesh ➡ martie – ah, cred ca pe asta mi-o doresc cel mai mult. Ar fi prima iesire din Europa ✈

medina-marrakech-travel

Santorini ➡ aprilie – luna aprilie inseamna sezon scazut pentru turism, dar vremea e perfecta, iar eu vreau sa admir insula asta greceasca fara “hoarde” de turisti pe stradute.

santorini travel.jpg

Valletta ➡ mai – Malta mi se pare o tara desprinsa din povesti, colorata si vesela. Iar satul lui Popeye clar trebuie vizitat pe viu, nu admirat doar din poze.

valletta-travel

Amsterdam ➡ iunie – ciudat, dar inca n-am ajuns in Amsterdam si e tare laudat de prietenii mei, asa ca trebuie neaparat sa il descopar.

amsterdam-travel

Cinque Terre + concert Coldplay in Milano ➡ iulie – pe 23 iunie e ziua mea si mi-am propus sa imi fac cadou la inceputul lunii iulie, cand Coldplay are concert in Milano. Un weekend prelungit poate insemna si o vizita in cele cinci sate de pe coasta Italiei, cunoscute drept Cinque Terre.

vernazza-travel

Colmar, zona alsaciana ➡ august – nu prea m-am gandit la Franta ca la o destinatie de vacanta, insa oraselul Colmar mi-a atras atentia cu casutele lui ce par facute din turta dulce.

colmar-travel

Malaga ➡ septembrie – cand la noi incepe sa vina toamna ploioasa, in sudul Spaniei se mai termina navala de turisti, iar Malaga mi se pare geniala, n-are cum sa nu iti placa.

malaga-travel

Madeira ➡ octombrie – Daca Lisabona este principala atractie in Portugalia, exista un loc mai putin vizitat, insula Madeira, undeva prin mijlocul Oceanului Atlantic. Ma gandesc la Madeira de vreo 2 ani si cred ca merita sa o cunosc mai pe indelete.

madeira travel.jpg

Valencia ➡ noiembrie – vreme frumoasa tot anul + titlul de “orasul artelor si stiintelor” = locul perfect pentru un weekend in afara Romaniei.

valencia-travel

Istanbul ➡ decembrie – cum 1 decembrie o sa cada intr-o zi de vineri si Mos Nicolae e pe aproape, o mini vacanta in Istanbul poate fi un cadou minunat.

istanbul-travel

Aaa, si imi mai doresc si o drona, un go pro, un trepied si un card de memorie de 128 gb. Doar atat 😤

Mai bine m-as apuca sa pun in practica metodele de economisit bani, despre care am scris aici.

Credit foto: Veliko Tarnovo, Lanzarote, Marrakech, Santorini, Valletta, Amsterdam, Vernazza, Colmar, Malaga, Madeira, Valencia , Istanbul.

 

2 thoughts on “Cum arata wishlist-ul meu pentru 2017? Scump!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s