La 30 de km de Bucuresti si 10 metri inaltime

Am inceput sa realizez cat de repede trece timpul cred ca dupa varsta de 23 de ani si parca orice fac/gandesc acum are si o trimitere la trecut.In copilaria mea minunata, petrecuta la tara, stateam mai tot timpul prin copaci.

Mamaia ajunsese sa imi aduca mancare in copaci, doar ca sa mananc si sa fiu eu fericita in mediul meu.Dragostea pentru catarat nu mi-a trecut, sunt la a treia experienta de trasee amenajate in parcuri de aventura si nu ma opresc aici 😂

Am fost in weekend la Balotesti, Edenland Park, unde parca se mutase tot Bucurestiul. Trecand peste aglomeratie si coada de asteptare, ne-am inarmat cu echipamentul necesar si am trecut la treaba.

happy_activity

Cum la sala nu am mai fost de vreo doi ani si miscare nu fac foarte mult, ma asteptam sa cedez si sa raman atarnata prin copaci, dar se pare ca sunt mai rezistenta decat mi-as fi imaginat.

edenland-park_trasee

la-catarat

Dupa doua trasee ce se incadrau ca dificultate la mediu, eram un pic nemultumita ca parca nu m-am chinuit deloc si nu am avut nici un fior de teama.  Asa ca am mers la traseul dificil, care m-a lasat cu o intensa febra musculara, dar cel putin am simtit ca e mai greu si ca imi solicita toata atentia si forta, aia mica pe care o am:)

traseu-copaci_dificil

trasee-copaci_bucuresti

trees-adventure_bucharest

Unde? – comuna Balotesti, la o distanta de 30 de km din Tineretului si 40 de minute de mers cu masina.

Cat? – 50 de lei de persoana pentru 3 ore de catarat prin copaci.

3 thoughts on “La 30 de km de Bucuresti si 10 metri inaltime

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s