Relaxare de 4 ore la Therme Bucuresti

Nu e chiar in Bucuresti, ci in Balotesti, dar pe aproape.

Inca de la deschiderea centrului Therme, in ianuarie, mi-am propus sa merg, numai ca lucrul asta s-a intamplat la inceput de aprilie.

Din auzite, stiam ca e foarte aglomerat, ca vin tot felul de persoane, ca e prea comercial etc.Β  Am pornit la drum fara nicio preconceptie, ba chiar voiam sa ma relaxez. La 10 fix am intrat in Therme si m-a lovit spatiul mare si personalul foarte amabil.

Am ales zona The Palm, cu 54 de lei de persoana pe o perioada de 4.5 ore. Am primit o bratara-ceas cu care iti faci accesul in zona respectiva, deschizi si inchizi dulapul de la vestiar si in acelasi timp serveste si drept portofel – cumperi cu bratara si la final, la iesire, platesti. Foarte simplu, astfel nu mai cari dupa tine banii:)

therme-the-palm

Cu bratara pentru zona The Palm, am avut acces gratuit si in zona Galaxy, plina de tobogane, copii, tipete si piscina cu valuri. Le-am incercat pe toate πŸ’ƒΒ Dat in toboganul mare de doua ori si pseudoinotat in piscina cu valuri. Evident, cu un burete ajutator. Stiu, sunt din Galati, de la Dunare, dar nu stiu sa inot 🐳

tobogan-therme

Din The Palm ai acces la piscina outdoor si exista si sauna umeda, care a scos tot β€œraul” din mine.

Am stat in apa vreo 3 ore jumatate si am iesit creata de tot, dar a meritat. Intervalul orar nu a fost aglomerat, ci respirabil. O sa mai merg, insa vreau sa incerc si noaptea, pare dragut din poze.

E de mers ☺

therme-bucuresti

One thought on “Relaxare de 4 ore la Therme Bucuresti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s