Relaxare de 4 ore la Therme Bucuresti

Nu e chiar in Bucuresti, ci in Balotesti, dar pe aproape.

Inca de la deschiderea centrului Therme, in ianuarie, mi-am propus sa merg, numai ca lucrul asta s-a intamplat la inceput de aprilie.

Din auzite, stiam ca e foarte aglomerat, ca vin tot felul de persoane, ca e prea comercial etc.  Am pornit la drum fara nicio preconceptie, ba chiar voiam sa ma relaxez. La 10 fix am intrat in Therme si m-a lovit spatiul mare si personalul foarte amabil.

Am ales zona The Palm, cu 54 de lei de persoana pe o perioada de 4.5 ore. Am primit o bratara-ceas cu care iti faci accesul in zona respectiva, deschizi si inchizi dulapul de la vestiar si in acelasi timp serveste si drept portofel – cumperi cu bratara si la final, la iesire, platesti. Foarte simplu, astfel nu mai cari dupa tine banii:)

therme-the-palm

Cu bratara pentru zona The Palm, am avut acces gratuit si in zona Galaxy, plina de tobogane, copii, tipete si piscina cu valuri. Le-am incercat pe toate 💃 Dat in toboganul mare de doua ori si pseudoinotat in piscina cu valuri. Evident, cu un burete ajutator. Stiu, sunt din Galati, de la Dunare, dar nu stiu sa inot 🐳

tobogan-therme

Din The Palm ai acces la piscina outdoor si exista si sauna umeda, care a scos tot “raul” din mine.

Am stat in apa vreo 3 ore jumatate si am iesit creata de tot, dar a meritat. Intervalul orar nu a fost aglomerat, ci respirabil. O sa mai merg, insa vreau sa incerc si noaptea, pare dragut din poze.

E de mers ☺

therme-bucuresti

One thought on “Relaxare de 4 ore la Therme Bucuresti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s