Bucuriile adevarate sunt langa noi

Fac parte din categoria fetelor care se bucura de gesturile marunte. Iar o plimbare in parc timp de 3 ore si mers vreo 10 km prin jurul lacului Herastrau au fost mai mult decat apreciate. Una bucata iubit , una bucata aparat foto , multa voie buna si gata, ziua mi-a fost un zambet 

Luna august in copilaria mea insemna neaparat “mers la balci”. Pentru ca am parinti minunati, nu a trecut un an fara sa bifez balciul de la Tecuci pana pe la 13 ani, unde saraca mama era nevoita sa se dea cu mine in toate nebuniile pentru ca, evident, eu nu ma dadeam singura, ci doar cu ea.

Parc de copii_Bucuresti

Weekendul e pentru mine o reconectare cu natura, de asta merg la Comana, la Balotesti sau intr-un parc. Si asta-mi place la Bucuresti, ai parcuri de unde alege. Cum Tineretului e la indemna, langa casa, am vrut sa redescopar Herastraul, pe care niciodata nu l-am strabatut la pas dintr-un colt in altul.

Si am descoperit simetria  Prea mult timp cu pozele n-am pierdut, am vrut sa respir aer curat, sa admir copacii si sa fiu prezenta la moment, dar alea cateva cadre trase au fost perfecte. Am vrut sa surprind linistea si starea de vacanta.

Scari_Herastrau

Simetrie

Chiar asa m-am simtit, ca intr-o vacanta, cand ador sa vad ceva nou si cand ma impresioneaza totul. Asa a fost si plimbarea in parc, o redescoperire a copilariei prin parcul de distractii unde palaria imensa mi-a facut o mare bucurie. The Hat Wanderer, intelegeti de ce 

Lucrurile simple sunt langa noi, trebuie sa avem ochii larg deschisi si sa ne bucuram de moment.

Dupa ani de latina si multe olimpiade la activ, expresia mea preferata a ramas #CarpeDiem.

Parc Herastrau_Palarie

 

 

 

 

One thought on “Bucuriile adevarate sunt langa noi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s