Intre 3-9 septembrie vizitez 70 de tari pe GRATIS. Si tu poti!

N-am ajuns in 70 de tari, dar mi-am mai dorit 😂

Daa, vreau sa cunosc cat mai multe culturi, sa vad care-s obiceiurile oamenilor, cum traiesc ei, cu ce se hranesc, ce muzica asculta, cum se relaxeaza si cum arata „acasa” pentru altii.

Si uite ca „World Experience Festival” o sa ma plimbe prin 70 de culturi din intreaga lume chiar la Bucuresti intre 3-9 septembrie.

Tare, nu? Sa fii la tine acasa si sa vina 70 de culturi in orasul tau, iar tu sa poti sa iei contact cu o lume noua pe GRATIS…doar cu o calatorie de metrou pana la Arcub sau pana in Parcul Titan.

Hai sa va zic mai multe despre treaba asta ca eu-s tare incantata. Si nu spun asta pentru ca ma ocup de comunicarea evenimentului alaturi de Bianca Lascoi, ci pentru ca e chiar impresionant ce se intampla.

World Experience Festival este deja la cea de-a 4-a editie, nume sub care va fi prezentat conceptul celui mai complex proiect multicultural din Europa de Est, adica Festivalul Ambasadelor.

Africa_World Experience Festival

Anul asta conceptul festivalului este despre sunetele lumii. Festivalul este conturat ca un traseu sonor ce va invita publicul să descopere mai multe tari si civilizatii, prin spectacole autentice de muzica live si performing arts, expozitii si instalatii interactive, conferinte, cinematografie, gastronomie, traditii si ateliere creative multiculturale si multietnice. Adica o gramada de chestii misto, care nu trebuie ratate 😍

Vor fi peste 80 de artisti din tari precum Sudan, Italia, Cipru, Argentina, Brazilia, Cuba, Peru, Iran, Indonezia, Congo, Siria, Irlanda, India, Palestina, Croația, Japonia, Albania etc.

Ne-am inteles, da? Ne vedem la ARCUB intre 3-9 septembrie cu expozitii si workshop-uri, iar in Parcul Titan intre 7-9 cu muzica buna, mancare, culoare si artisti straini care isi vor reprezenta tara.

Haideti pe pagina de Facebook dedicata festivalului pentru a fi la curent cu toate noutatile puse la cale de organizatori, adica de Asociatia ESCU, o mana de oameni dedicati si inimosi. Ne bucuram ca noi, cei de la Asociatia EDIT, suntem partenerii acestui eveniment care uneste culturi si oameni ❤

Uraaa! Se intampla si lucruri frumoase in Bucuresti, despre care trebuie sa auda toata lumea! 👏👏👏

World experience festival

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s