Cine ma face sa visez – Top 5 Instagrammers

Daca ar fi sa aleg dintre Facebook si Instagram, as alege Instagram, clar.

E mai personal, imi vine sa postez mai des lucruri frumoase pe care le vad in jur si nu ma simt vinovata ca as spama.

De vreo saptamana asa, m-a prins si Insta Story-ul, care deja a devenit invechit pentru unii instagrammeri, dar eu abia il descopar.

Acum ca am stabilit ca imi place mult Instagram-ul si ca sunt mult mai activa pe platforma asta, am sa fac un top cu preferatii mei. Dar o sa ii aleg pe cei care ma inspira pentru calatorii si care ma fac sa visez cu ochii deschisi.

1. Brooke Saward sau mult mai cunoscuta drept “World of Wonderlust”.  E genul de travel blogger cu care iti e greu sa tii pasul. Azi intr-un loc, maine in altul, ba mai scoate si-o carte si numarul de followers ii explodeaza.

2. Lauren Bullen sau Gypsea Lust – contul ei pare rupt din Paradis. Orice poza ar putea fi transformata in tablou si nu te-ai plictisti sa o privesti.

View this post on Instagram

Fearless, set your soul free 🍃

A post shared by lauren bullen (@gypsea_lust) on

3. Sally Mustang – motto-ul ei este “Sex is art” si are foarte multe poze pe Instagram prin care arata asta. Pentru mine contul asta de Insta este cel mai artistic.

4. Jessica Stein sau Tuula Vintage – ea e modelul suprem. De ea imi place cel mai mult, ii urmaresc activitatea de cand s-a lansat si avea articole despre fashion, mai apoi imbinandu-le cu cele despre travel. E super tare tipa!

5. Murad Osmann – fotograf de multi ani, a dat lovitura cu pozele cu mana, toata lumea le stie. El isi tine iubita de mana si face poze in locuri inedite. A creat un fenomen, care nu cred ca va muri prea curand.

Am mai multe persoane pe care le urmaresc cu interes, dar pentru inceput le-am ales pe astea care imi plac in mod deosebit si pe conturile carora intru zilnic.

4 thoughts on “Cine ma face sa visez – Top 5 Instagrammers

    1. Sunt de acord cu tine, sunt asa de multe conturi interesante in zona asta de travel. Dar am ales astea 5 conturi pentru ca intru zilnic sa vad ce au mai postat oamenii astia misto 😀

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s