#Wanderer – Din eroul Georgiei, la mine pe blog. Interviu cu Jesper Black

Dupa ce mi-a lasat un comentariu la postarea despre Georgia pe pagina blogului, i-am scris lui Jesper Black pe Facebook si l-am intrebat daca e de acord sa-i trimit cateva intrebari pentru un interviu. Mi-a zis DA, hai sa facem ACUM. Ook, nu ma asteptam sa fie atat de prompt. Mi-am incropit 5 intrebari in minte, mi-a zis ca e la munca si nu poate sta foarte mult si in urmatorul minut eram “live” intr-un video call pe FB.

Locuieste in Barcelona, dar este din Olanda. Ca sa intelegeti mai exact despre ce e vorba, de ce Jesper Black a atras atentia la nivel global, cititi postarea asta a mea. Si apoi inapoi aici ☺

Cum a ajuns sa fie turistul care a tins numarul de 6 milioane? S-a hotarat sa mearga intr-o mini vacanta la o prietena care sta in Georgia, numai ca lucrurile aveau sa ia o intorsatura la 360 de grade.

jesper black

🎩 Nu pot sa imi stapanesc uimirea. E cea mai misto campanie de promovare a unei tari si in acelasi timp si cea mai buna campanie de PR pentru tine.

🚶 Da, inca nu imi vine sa cred. E un pic ciudat ca totul s-a petrecut in luna decembrie si abia acum o saptamana a iesit la iveala. Si m-am trezit deodata cum imi explodeaza numarul de vizite pe social media si cum imi cresc vizualizarile pe YouTube.  Deci dupa toata nebunia din Georgia, m-am intors acasa in Barcelona, mi-am reluat job-ul, am revenit la viata mea normala de parca nimic special nu se intamplase. A fost liniste multe saptamani, asta pana acum 😃

🎩 Te-ai gandit ca vei fi rapit sau ca ti se va intampla ceva rau?

🚶 Imediat cum am vazut ce masina ma asteapta in fata aeroportului. Stiam ca ma va astepta prietena mea, numai ca ea nu era acolo si mi-am imaginat ca a trimis pe altcineva, dar era ciudat. Am urcat in masina. M-am gandit ca am avut o viata frumoasa pana acum, asta e! Dar apoi mi-am zis ca daca imi stie numele, are detalii despre mine, hai sa nu fiu sceptic si sa am incredere in prietenii mei.

🎩 Acum ca ai devenit un star online, ce se va intampla?

🚶 Sincer, n-am idee. Deja sunt cateva propuneri, dar nu stiu inca exact. Ma duc la munca in continuare, merg mult cu bicicleta prin oras si voi calatori in locuri noi.

🎩 Pentru tine vizita in Georgia a fost una speciala. Dar noi, ceilalti, care nu vom avea norocul tau, de ce ar trebui sa ajungem in tara asta?

🚶 Am fost uimit de cat de buni sunt oamenii, foarte primitori, iar peisajele sunt extraordinare. E in top 3 tari vizitate pana acum,  dar daca stau sa ma gandesc mai bine as putea spune ca e chiar pe primul loc. Eu ma voi reintoarce, asta cu siguranta. E o tara care merita descoperita.

🎩 Ai vizitat multe tari, te consideri turist sau calator?

🚶 Chiar imi pare rau ca turist a ajuns sa aiba o conotatie negativa. Nu toata lumea isi permite sa calatoreasca mult, ba chiar multe persoane fac sacrificii mari sa viziteze un loc nou doar pentru cateva zile. Eu sunt calator, dar nu ma deranjeaza nici sa spun ca sunt turist. Important e sa calatoresti, sa iti deschizi mintea si sa cunosti cati mai multi oameni.

Thank you a lot Jesper for being such a down to earth person. It’s one of the most unexpected interviews I’ve ever done and I’m super excited. Best wishes! #Madloba

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s