Pepsi ofera o calatorie in jurul lumii pentru doua persoane!

Eu nu am crezut in concursurile de pe net. Ba ma gandeam ca vor fi date premiile la cunostinte, ba ca sunt aranjate, mentalitate de roman get-beget.

Asta pana cand am castigat in doua luni la doua concursuri, internationale ce-i drept. Un voucher de 100 dolari la un site de haine, choies.com si un alt voucher de 100 dolari pe alt site, acum imi scapa numele.

Si mi-am cumparat haine si au venit impachetate dragut acasa.

Deci se poate, drept pentru care acum concurez in campania “Pepsi #SpiritLiber” pentru ca marele premiul e exact pentru inimioara mea, o calatorie in jurul lumii pentru doua persoane. E genul ala de premiu pe care si-l doreste toata lumea.

Iar Pepsi beau, deci nu e ceva ce nu imi place sa fac. Si am golit deja 3 sticle si am introdus codurile. In caz ca esti fericitul castigator, trebuie sa ai dovada, adica dopurile, iar doua dintre cele introduse de mine au ajuns la gunoi. Panicaaaa! 😨 Din greseala, prietenul meu le-a aruncat. Nu stia de concurs si de faptul ca eu am inscris codurile. M-am dus la ghena sa le caut 😂 Serios.  Numai ca intre timp gunoiul a fost ridicat.

Pana la extragerea finala voi sta cu emotia ca daca voi castiga eu si daca va fi unul dintre codurile ajunse undeva pe la Glina? Nu vreau sa imi imaginez. Si am vazut de curand si filmul “Doua lozuri”. Imi doresc in continuare sa fiu castigatoare, dar cu unul din noile coduri pe care le voi introduce de acum.

#FingersCrossed.

Credit foto: around the world.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s