Cand a fi fericit devine sinonim cu a calatori

Sunt cateva intrebari care mi se par nepotrivite aproape in orice context, iar una dintre ele este “ce te vezi facand peste x ani”.

Am gasit pe net un text care spune multe. Cand eram mica, ma visam doctorita, cantareata, prezentatoare tv si actrita. Visam sa am o cariera de succes. Sa las ceva in urma. Cum suntem intr-o continua evolutie si schimbare, si aspiratiile mele au suferit modificari.

aspirations_life

Imi doresc in continuare copii, cel putin doi, dar pentru mine a devenit din ce in ce mai clar ca eu vreau sa calatoresc mult, des, cu mici opriri pentru a-mi vedea familia de care sunt foarte strans legata. Nu stiu ce trebuie sa fac, poate sa joc la loto , dar asta a devenit visul meu suprem.

Imi amintesc de melodia lui Beyonce, “Pretty Hurts”, de fapt de intro, in care este intrebata: “care e aspiratia ta in viata”, iar ea raspunde “sa fiu fericita”.

Da, asta vreau si eu, sa fiu fericita, iar pentru mine a fi fericit este sinonim cu a calatori. De la calatorie la calatorie mi se intareste ideea ca eu pentru asta sunt facuta. In fiecare vacanta/calatorie am un sentiment de libertate si de relaxare pe care nu-l regasesc in rutina si activitatile de zi cu zi.

moments_travel

Credit foto: 1, 2 & 3.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s