Am anulat vacanta de cuplu din Dubai

Acum ar fi trebuit sa fac bagaje, sa aleg ce costume de baie imi iau cu mine, sa definitivez itinerariul pentru prima noastra vacanta de cand am devenit parinti.

Daaar nu fac asta, ci scriu despre faptul ca am anulat vacanta noastra din Dubai.

In decembrie am hotarat sa ne luam drept cadou de Craciun biletele de avion catre Dubai, sa ne oferim noua o vacanta in doi, sa ne bucuram de soare, de un moment de cuplu. Eu am mai fost in Dubai cu fetele si mi-a placut mult, asa ca abia asteptam sa retraiesc euforia descoperirii unui oras cosmopolit alaturi de Tzumpy.

Doar ca nu a fost sa fie si nu avem deloc regrete.

Imediat cum a venit luna ianuarie, am inceput sa am un stres din cauza acestei plecari. Eu cred foarte mult in instinctul meu si in ceea ce simt. Cu cat se apropia, cu atat mai tare simteam ca nu trebuie sa plec. Bineinteles ca am avut tot felul de scenarii negative in minte care au ajutat la decizia de a anula. Culmea, Tzumpy a avut acelasi feeling ca mai bine nu plecam, desi eram mega incantati amandoi ca in sfarsit vine o vacanta dupa ce am trecut printr-o sarcina, nastere si cresterea unui copil in pandemie.

Prioritatile s-au schimbat, Zaira este universul nostru, o adoram si vrem sa ii oferim iubire, atentie, dedicarea noastra. Nu suntem paranoici si nici nu vrem sa fie mereu lipita de noi, tocmai de asta o ducem la bunici si o lasam cu ei, ea fiind foarte fericita in mediul plin de iubire de la parintii mei. Dar contextul actual cu noul val de covid, cu omicronul, cu multele cazuri de covid dupa sarbatori ne-au facut sa spunem ca mai bine nu plecam. Numai gandul ca am putea ramane pe undeva blocati ne-a cam luat din cheful de duca, gandindu-ne ca vrem sa fim aproape de fetita noastra. Daca am fi fost doar noi doi, situatia ar fi fost diferita.

Si nici nu puteam sa o luam cu noi pentru ca nu avea pasaport, asa ca ieri am fost sa ii facem pentru a nu mai avea problema asta pe viitor.

Eu recunosc ca am fost cuprinsa de multa nelinistite din cauza acestei vacante, dar am stat de vorba cu mine, mi-am acordat timp sa inteleg de unde vin toate fricile astea, sa le depasesc si apoi sa iau o decizie corecta, fara a fi influentata de toate starile. Daaa, ne-ar fi placut sa fim in Dubai la soare, dar noi tinem cont de instinctul nostru care ne-a oprit acasa, la -4 grade.

Vom calatori singuri cu siguranta, dar asteptam momentul oportun, acum nu a fost sa fie.

Stay safe 🤗

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s