Vacanta sub 1000 euro pentru doua persoane in sudul Spaniei

Nu stim cand vom mai calatori, nu stim daca preturile biletelor vor creste cu 50% asa cum spun unele zvonuri, nu stim daca vom putea iesi din tara prea curand.

Dar cu siguranta turismul isi va reveni. Doar la o scurta “radiografie” in jur, imi dau seama ca prietenii mei abia asteapta sa poata calatori. Intr-adevar, acum orizontul este mai restrans, se vorbeste despre vacante in tara, dar va sosi si timpul cand vom putea calatori liber, unde vrem (cel putin asa sper eu).

Pentru perioada roz din viata noastra, vreau sa va recomand o vacanta de cel putin 4 zile in zona Costa Blanca, din Spania. Am scris despre itinerariu aici.

Acum vreau sa va povestesc despre preturi, mai ales ca e important sa stim cat trebuie sa scoatem din portofel pentru o vacanta in doi.

A devenit o necesitate in vacantele noastre sa avem masina inchiriata, pentru ca asa reusim sa vedem cat mai multe locuri, orasele si sa parcurgem fara grija orarului distantele. Si pentru ca am ceva experienta in research, am gasit de fiecare data site-uri de unde sa inchiriez fara sa las depozitul ala de peste 1000 euro. Pentru Alicante am inchiriat un Nissan Qashqai de la RecordGo, de care am fost super multumiti. Si de masina, si de firma de rent a car.Β  De fiecare data ne luam “asigurare full”, chiar daca platim extra, dar vrem sa stam linistiti in vacanta.

Nissan Qashqai_RecordGo

Masina inchiriata pe 4 zile = 370 lei

Benzina = 200 lei

Zboruri: 400 lei biletele dus-intors pentru doua persoana + 400 (1 bagaj mare de mana + locurile rezervate) = 800 lei

Cazare luata prin Airbnb, un super apartament cu 3 camere: 870 lei

Cheltuieli in vacanta: 2000 lei

Total 2 persoane, 4 zile = 4240 lei ⇔ 875 euro

Deci vacanta noastra a fost sub 1000 euro, iar in suma asta a intrat tot: bilete avion dus-intors, cazare, masina, cheltuieli.

PS: Daca inca nu aveti cont pe AirBnb, va invit sa va faceti cu acest cod, prin care puteti primi 220 lei cadou la prima calatorie.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s