Borsa, orasul care merita vizitat in orice anotimp

Sunt o “toamnofila”. Imi plac culorile, imi place vremea, nici prea cald, dar nici prea frig, aerul parca e mai curat. Ce sa mai, toamna ma simt in elementul meu.

Dar cel mai mult imi place toamna la munte, unde copacii se iau la intrecere, care mai de care mai colorat si mai incapatanat sa stranga in jurul lui o patura cat mai mare de frunze uscate.

Ideea articolului mi-a venit gandindu-ma la locul pe care ar trebui sa il vizitam de 1 decembrie. Si mi-am dat seama ca nu toate orasele merita sa fie vizitate iarna, de exemplu. Frigul iti schimba starea, parca nu reusesti sa observi frumusetea locului in adevarata ei valoare cand iti clantane dintii in gura. O experienta de genul asta am avut noi in Belgrade, unde nu pot sa spun ca am fost data pe spate de oras, dar recunosc ca mi-era tare frig.

Eiii, cu ideea asta in minte, gandul mi-a zburat la Borsa, locul pe care neaparat trebuie sa-l vezi in  fiecare anotimp.

Iarna, clar, sunt atractiile de pe partie, Serbarile Zapezii si alte sarbatori de-ale locului care te fac sa revii in zona, am scris mai multe despre asta aici; primavara te atrage prin toate nuantele de verde; vara ai parte de festivalul “Noptii de Sanziene”, cand muntii sunt acoperiti de flori rosiatice, iar toamna te invita in Borsa printr-un spectacol al tuturor culorilor din curcubeu.

Borsa este un loc special pentru mine, asta pentru ca datorita ei am descoperit Maramuresul, iar in articolul “25 de motive pentru care sa vizitezi Borsa” nu cred ca am reusit sa amintesc de toate frumusetile locului.

Daca nu ati ajuns inca in aceasta zona a Maramuresului, sunt sigura ca pozele de mai jos sunt o invitatie  convingatoare ❤

Vara_muntii rodnei

vara_Borsa

cascada cailor (2)

Puzdrele Toamna

casacada cailor 4

cai platou stiol

bicicleta Muntii Rodnei

Apus Pietrosu Rodnei

Borsa_munte

Borsa_iarna

Si un video din timpul vacantei noastre la Borsa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s