Ce sa faci in weekend in Bucuresti?

Eu ma indragostesc pe zi ce trece de Bucuresti si chiar cred ca asta se intampla datorita faptului ca sunt foarte atenta la cladiri, observ locurile, nu trec pe langa ele si atat, cu ochelari de cal pe fata.

Dupa 6 ani de stat in Bucuresti, pot sa zic ca m-am indragostit de el iremediabil.

Si desi ideal ar fi ca in weekend sa fugi pana la munte, mare sau in oricare alt loc din Romania, ai destule de vazut si facut si in Bucuresti.

1. Muzeul Satului – pe mine ma fascineaza si nu-mi vine sa cred ca intrarea este doar 10 lei!!! Si cand ma gandesc ca in Barcelona am dat si 30 euro pe o intrare! Ce diferenta la preturi. Dar e un motiv in plus sa vizitezi muzeul, nu scoti multi bani din buzunar si te plimbi prin diferite zone ale tarii prin casele expuse acolo. Mie imi place mult, am fost deja de doua ori si n-as refuza sa mai fac alte plimbari.

View this post on Instagram

In tinda ☺

A post shared by Diana Nistor (@dianansr) on

2. Parcurile – n-ai cum sa te plictisesti in Bucuresti daca iei la pas sa descoperi parcurile sau chiar sa stai la un picnic. Eu nici nu le-am vazut inca pe toate, dar as merge oricand in Tineretului, Parcul Carol, Cismigiu, Herastrau si IOR.

View this post on Instagram

In a fairy tale world 😇😍

A post shared by Diana Nistor (@dianansr) on

3. Mersul pe jos prin Bucuresti – ieri am mers vreo 6 km pe jos si am descoperit stradute pe care nu le stiam, cu niste cladiri superbe, cu verdeata pe ele, cu mici parcuri ascunse. E superb. Oricat de mult ai crede ca stii Bucurestiul, exista mereu un coltisor care asteapta sa fie descoperit.

4. Muzeul George Enescu – este absolut minunat. Nu inteleg de ce l-am evitat atatia ani si abia acum l-am vizitat. Iar intrarea este 6 lei. Wow!

View this post on Instagram

Art 🎨

A post shared by Diana Nistor (@dianansr) on

5. Stand up paddle boarding sau plimbari pe lac cu barca – In Parcul IOR ai posibilitatea sa te plimbi pe lac cu barca sau cu placa. Eu le-am incercat pe amandoua, iar senzatia cu SUP-ul e foarte tare. Abia astept sa o repet.

Bucuresti, esti minunat! 💙

One thought on “Ce sa faci in weekend in Bucuresti?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s