Am facut un pariu cu mine si am castigat cateva mii de followers pe Instagram

Era vara lui ’95 cand m-am hotarat sa…Nu, nici chiar atat de departe 😀

Pe 17 februarie 2017 am plecat la Borsa, de unde am postat masiv pe Instagram si tot in ziua aia am facut un pariu cu mine: sa ajung la 10k de followers pe Instagram pana pe data de 15 mai. Nu se intampla nimic semnificativ in data asta, asa mi-a venit si m-am gandit eu sa fiu totusi realista, sa pot sa imi indeplinesc sarcina cu brio.

View this post on Instagram

Cool bike 🚲🏔 #Pegas #NeverlandPlace #Borsa

A post shared by Diana Nistor (@dianansr) on

Sa ne intelegem, aveam vreo 800 de prieteni care ma urmareau la acel moment.

Am avut o determinare de moment pentru ca m-am gandit ca niciodata nu m-am ocupat asa cum trebuie de ceva al meu. Prin august 2013 aparea bebelusul Instagram Music Channel, pe care l-am ingrijit ca la carte si l-am hranit zi de zi, asta pana cand a crescut si l-am lasat pe mainile altcuiva. Dar eram tare mandra de el. In noiembrie 2014 a aparut bebelusul Instagram HTag PR. Am luat-o de la capat cu hranit, ingrijit si la un moment dat s-a produs ruptura si aici.

Primul nascut, Instagram-ul Dianansr, a aparut in august 2012, dar deloc n-am avut grija de el. Postam la o distanta de luni, lipseam de pe Instagram cu saptamanile. Cum sa zic, mi-l facusem mai mult ca sa-i urmaresc pe altii, nu ca sa postez eu acolo. Culmea, Instagram-ul este platforma mea preferata de socializare.
Cine a spus vorba asta “cizmarul fara cizme” mare dreptate a avut.

View this post on Instagram

#summervibes #sunny #spring #green

A post shared by Diana Nistor (@dianansr) on

M-am hotarat ca e cazul sa am cea mai mare grija si pentru totdeauna de contul meu de Instagram. Si am citit tot felul de articole pe net despre cum sa postezi, cand, cum sa ti-l cresti, diferite tips and tricks.

View this post on Instagram

#MotherNature #greenery #mirroreffect

A post shared by Diana Nistor (@dianansr) on

Iata ca am ajuns pe 15 mai 2017, la o distanta de 3 luni de cand am facut pariul, iar numarul de followers la care a ajuns contul meu de Insta este de 11k. M-am depasit si sincer sunt tare mandra.

Daaar..asta a insemnat cam vreo doua ore de munca pe zi, timp de 3 luni. Si jur ca n-am lipsit nicio zi de la munca incepand cu 17 februarie pana pe 15 mai. Am muncit in metrou, in tren, la cozile de la supermarket, in timp ce asteptam sa fie cafeaua gata, cand ma chinuiam sa adorm etc. Daca era un moment de timp mort, eu ma ocupam de Instagram.

View this post on Instagram

Superb ♥ #CheileBicazului #RomaniaInWeekend

A post shared by Diana Nistor (@dianansr) on

Munca mea nu se opreste aici, acum ca mi-am atins scopul. O sa ma implic la fel de mult, poate ca imi voi lua cateva zile de respiro, dar nu renunt, ca apoi bebelusul moare de foame si nu vreau asta. Imi doresc sa ajunga mare si frumos 😁

 

 

2 thoughts on “Am facut un pariu cu mine si am castigat cateva mii de followers pe Instagram

  1. Wow, ce tare! Ai din intamplare si cateva surse? Ca am cautat si eu cum sa cresti un cont de instagram dar nu pot spune ca am gasit niste articole care sa imi dea niste informatii foarte folositoare sau pe care nu le stiam deja

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s