3 ore blocati in aeroport (video)

Pentru vacanta din Portugalia, am optat pentru zboruri combinate, iar asta a insemnat si cateva ore petrecute in aeroport, vreo 3 si un pic mai exact, in Bruxelles.

Dar cum suntem tineri (inca), nu au trecut asa de greu.
Am ajuns la 8 dimineata si sincer am fi vrut sa mai dormim, dar slabe sanse. Daca nu e intuneric, liniste si daca nu-s in pat, eu nu adorm. Doar in cazuri de oboseala crunta.

Ne-am foit, am vizitat toate magazinele de duty free din aeroportul Charleroi de mai multe ori, am mancat, iar am incercat sa adormim, pana cand am dat-o in joaca.

Da, chiar am zis ca persoanele care supravegheau camerele s-au distrat pe cinste, mai ales ca totul a devenit mai strict de cand cu atentatul din Belgia. Si acum erau soldati/politisti cu mitraliera la brat si se uitau ciudat la oameni.

Am inceput cu mima, am continuat cu fazan, ne-am jucat cu palaria si am ajuns si la partea de coafura. Cert e ca timpul a trecut imediat si a venit momentul pentru urmatorul zbor. Aaa, si am ascultat si un tip care canta la un pian pus la dispozitia pasagerilor.

Morala: sa nu va fie frica de asteptat, mai ales daca sunteti in gasca. Orice loc poate deveni distractiv daca ai cu cine 🎉💃

One thought on “3 ore blocati in aeroport (video)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s