3 ore blocati in aeroport (video)

Pentru vacanta din Portugalia, am optat pentru zboruri combinate, iar asta a insemnat si cateva ore petrecute in aeroport, vreo 3 si un pic mai exact, in Bruxelles.

Dar cum suntem tineri (inca), nu au trecut asa de greu.
Am ajuns la 8 dimineata si sincer am fi vrut sa mai dormim, dar slabe sanse. Daca nu e intuneric, liniste si daca nu-s in pat, eu nu adorm. Doar in cazuri de oboseala crunta.

Ne-am foit, am vizitat toate magazinele de duty free din aeroportul Charleroi de mai multe ori, am mancat, iar am incercat sa adormim, pana cand am dat-o in joaca.

Da, chiar am zis ca persoanele care supravegheau camerele s-au distrat pe cinste, mai ales ca totul a devenit mai strict de cand cu atentatul din Belgia. Si acum erau soldati/politisti cu mitraliera la brat si se uitau ciudat la oameni.

Am inceput cu mima, am continuat cu fazan, ne-am jucat cu palaria si am ajuns si la partea de coafura. Cert e ca timpul a trecut imediat si a venit momentul pentru urmatorul zbor. Aaa, si am ascultat si un tip care canta la un pian pus la dispozitia pasagerilor.

Morala: sa nu va fie frica de asteptat, mai ales daca sunteti in gasca. Orice loc poate deveni distractiv daca ai cu cineย ๐ŸŽ‰๐Ÿ’ƒ

Advertisements

One thought on “3 ore blocati in aeroport (video)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s