Dupa doi ani, am revazut Iasul pentru o zi jumate

Prin 2007 am avut prima vizita catre Iasi. N-a fost dragoste la prima vedere, asta pentru mi s-a parut un oras gol, vizita fiind facuta pe timpul vacantei cand studentii erau plecati. Dar am decis sa studiez jurnalismul la prima universitate construita in Romania, Alexandru Ioan Cuza, asa ca timp de 3 ani, Iasul a devenit, dupa Galati, cel de-al doilea oras numit “acasa”.

Iasul nu e o ca o felicitare pe care o citesti si o ascunzi intr-un sertar, ci trebuie descoperit si inteles, iar apoi nu iti mai iese din inima. A ramas orasul meu de suflet, unde se afla unii dintre cei mai buni prieteni ai mei, asa ca orice prilej de a-l vizita, chiar si pentru timp scurt, e un motiv de mare bucurie.

Iasi_Palatul Culturii_flori

Dupa doi ani de cand n-am mai fost, am regasit un Iasi mai modern, mai aranjat si mai ingrijit. De oameni nu mai zic, sunt la fel de calmi si buni. Acum centrul atentiei in Iasi este Palas Mall, care este un adevarat orasel, unde poti sta pe iarba sa te relaxezi, poti juca tenis sau volei, poti face shopping si multe altele.

Palas Mall

N-am avut timp sa revad toate locurile dragi, sa simt mireasma teilor de pe Copou si sa fac o plimbare in zona Unirii, scopul vizitei a fost o nunta, dar chiar si asa, o zi petrecuta in Iasi mi-a incarcat bateriile si mi-a reconfirmat faptul ca viata in Bucuresti este mult prea stresanta si agitata.

View this post on Instagram

#WeddingTime #Iasi #girlshavingfun 👯

A post shared by Diana Nistor (@dianansr) on

Aaa, da, in vizita asta scurta la Iasi mi-am gasit si casa visurilor.

Iasi_casa_Rediu

View this post on Instagram

#FunnyMoments #Iasi #Happy 👯

A post shared by Diana Nistor (@dianansr) on

3 thoughts on “Dupa doi ani, am revazut Iasul pentru o zi jumate

  1. Ma bucur ca ti-a ramas la suflet caci este un oras ce se dezvolta frumos si nu spun asta doar pentru ca sunt ieseanca:)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s