Cand ai 27 de ani si mama ta inca este foarte ingrijorata pentru tine

E clar ca imi plac povestile despre travel in general, dar mai ales daca ajung si virale. M-am regasit foarte mult in povestea lui Jonathan Kubben Quinonez din Mexic.

In primul rand, prin faptul ca mama mea este foarte grijulie tot timpul, iar atunci cand plec la drum, lucrurile iau amploare. Trebuie neaparat sa dau un semn de “sunt bine”. Nu o acuz deloc, eu sunt la fel, daca nu imi raspunde in timp util la telefon, am deja 10 scenarii de “s-a intamplat ceva rau”.

In al doilea rand, in scurt timp voi face si eu 27 ani (Woaaaa, ce mult. Cand aveam 15 ani, consideram persoanele peste 25 de ani batrane. Acum nu mai cred asta).

Asa, Jonathan Quinonez a facut 27 de ani si s-a gandit ca e momentul potrivit sa plece in lume, la propriu. Numai ca mama lui, sange latin, si-a facut o mie de griji cu privire la aventura lui. Jonathan s-a gandit sa se pozeze in fel si chip cu o pancarta pe care scrie “Mom, I’m Fine”. A si improvizat prin unele locuri Foarte tare, povestea a ajuns virala, iar mama lui cu siguranta poate zambi un pic usurata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s