Despre travel videos si cum sa ti se faca pofta instant de calatorit

Am fost dintotdeauna atrasa de partea video din orice, insa, cu toate ca am incercat sa ma uit la  tutoriale, am stat langa un editor foarte bun, cel mai bun (prietenul meu :D), nu prea se prinde de mine. Mi se pare greu si mi se pare ca am doua maini stangi si ca nu reusesc sa tai imaginea unde trebuie, in fine, stau in banca mea….deocamdata 😀

Dar stiu sa apreciez un material video bun, sa fiu uimita de tranzitii neasteptate, cadre dinamice si de povestea unei filmari.

Am ramas cu gura cascata si cu un mare chef de calatorit dupa ce am vazut videoclipurile de mai jos despre travel.

Stiu ca n-aveti timp, ca totul e pe fuga, dar oferiti-va un ragaz de 10:46, un moment de relaxare pentru ochi si minte, chiar merita ☺

  1. Watchtower of Turkey by Leonardo Dalessandri

Ooo, Turcia, taram misterios si plin de lucruri frumoase. In wishlist-ul meu de #wanderer se afla zona Cappadocia din Turcia, care mi se pare rupta dintr-un basm. Iar videoclipul despre Turcia mi-a dat un nou imbold de a vizita tara asta superba.

  1. Go India by Joshua Morin

Cand eram mai mica si completam oracole, la intrebarea “Care e tara ta preferata?” raspundeam mereu “India”. Acum imi amintesc ca in clasa a IX-a, am tinut si o prezentare  despre India la o ora de istorie speciala, cu colegii dintr-a XI-a, si am vorbit despre Taj Mahal. E clar ca eu si India avem o legatura, mai ramane sa o vizitez. See you soon, India!

  1. In Japan by Vincent Urban

Am ales Japonia pentru ca mi se pare un cumul de culoare, tehnologie, cultura, iar baiatul asta Vincent Urban este foarte tare. I-am urmarit toate filmuletele si ce face el este arta.

Aaa, am uitat sa zic ca sunt fana Vimeo, e ca o cutie a surprizelor. Nu e asa de comercial precum YouTube-ul, dar chiar gasesti chestii inedite.

Credit foto: filmare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s