Ce poti face cu un zbor de 10 euro?

Ei bine, sa zbori pana la Milano. Si de acolo, optiunile se maresc.

N-am zburat niciodata cu Ryanair, dar pretul biletelor mi se pare foarte prietenos, ba mai mult, cum ochiul critic nu-mi da pace, imi place foarte mult cum se ocupa si de social media.

Cu 9.99 euro poti zbura din Bucuresti pana in Milano. Biletul de intors nu face nici el gaura in buget, costa 15 euro cu WizzAir. Am ales pentru simulare ca data de plecare 23 iunie, cand e si ziua mea 🎉, iar intoarcerea sa fie pe 27 iunie. Un weekend prelungit. Recunosc ca mi-ar placea o vacanta drept cadou, pe care sa mi-l fac chiar eu 🎁

Bucuresti-Milano

Milano-Bucuresti

Odata ajuns in Milano, jumatate de ora de mers cu trenul te poate duce catre Lake Como, destinatia preferata a lui George Clooney, unde are si casa.

george clooney-lake-como

Neaparat ai nevoie si de o carte cu tine pentru ca din Milano mai poti ajunge si in faimoasa zona Cinque Terre, dar dupa 2 ore si jumatate cu trenul.  Bucurie pentru ochi si suflet, asta imi trezesc cele cinci sate asezate pe coasta Rivierei Italiene, pe care trebuie sa o explorez neaparaaaat 👙

Cinque terre_Milan

Tot intr-o ora poti ajunge si in Elvetia, in orasul Lugano, considerat unul dintre cele mai mari orase non-italiene in care se vorbeste italiana 🙂 Cu un numar tot mai mare de turisti, Lugano a primit numele de “Monte Carlo al Elvetiei”.

Lugano

Parma e si ea la o aruncatura de bat, 125 de km, adica tot o ora distanta de Milano, iar in Torino se poate ajunge chiar si in 50 de minute.

Turin

Ce sa mai, din Milano poti ajunge numai in locuri frumoase, ca sa nu ma zic ca si orasul in sine e de vizitat ✈

the hat wanderer

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s