Maimutele au iesit la marsul Ape Rider din Bucuresti

De mica am avut o pasiune pentru mersul cu bicicleta. Am inceptut cu tricicleta ca orice copil care abia invata sa puna primii pasi, iar apoi am avut de asteptat pana cand am mai crescut si am invatat sa merg cu bicicleta bunicului. Evident ca nu ajungeam la sa.

Dar cea mai funny amintire din copilarie legata de biciclete este ca prietena mea, Daniela, avea o bicicleta pentru copii si se cam saturase sa ne-o dea tuturor sa mergem cu ea. Pana cand s-a gandit sa faca o afacere din asta. Asa ca stabilise un traseu: din gard de la Tanti Anica pana in gard la Tanti Aneta cursa costa 200 lei vechi, adica 2 bani 😂 Nu aveam mereu bani, asa ca ne trecea pe carnetelul de datorii. Pentru cei care nu stiu, am copilarit la tara si am muuulte amintiri frumoase din perioada in care grijile n-aveau ce cauta in viata mea ❤

Ehh, acum nu numai ca am propria bicicleta, dar colaborez prin intermediul Neverland Place cu Bicicletele Pegas, iar pe 12 mai a avut loc lansarea oficiala a aplicatiei Ape Rider, un sistem inovator de bike sharing in Bucuresti, fara statii de parcare fizice.

Cum adica? 🤔 Asta fost prima intrebare si am cerut lamuriri. Pai, pe harta deschisa in aplicatie iti arata locurile unde poti lasa bicicleta, fara sa o atasezi de vreo bara de fier sau ceva de genul. Pur si simplu o blochezi prin sistemul de blocare atasat sub sa.

Am inteles mai multe despre asta la marsul de lansare, care a inceput la Beraria H si a tinut pana in Piata Universitatii. A fost super tareee experienta, ba chiar mi s-a parut ca s-a terminat cam repede. Totul foarte bine organizat, un traseu la care a participat si Politia Romana, care a escortat toti biciclistii si a avut grija sa elibereze o banda special pentru noi 😎🚲

32313475_10156077420646609_3491998657224376320_n

Mi-a placut foarte mult, chiar a fost o sambata reusita, petrecuta alaturi de fetele mele.

Si-n plus, pentru ca mi-am instalat aplicatia din timp si am participat la mars, am primit si 100 lei cadou, adica in jur de 26 de ore gratuite cu bicicleta prin oras. Apropo, 1.9 lei costa inchirierea bicicletei pe jumatate de ora.

Chiar mi-as dori sa prinda treaba asta in Bucuresti, sa vad cat mai multe persoane pe bicicletele Ape Rider si cat mai multe masini lasate acasa.

Ape rider_Bucuresti

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s