M-a scuipat o lama, nu in Peru, ci in Bucuresti

Ziua de sambata a inceput fara planuri, ci cu sorbituri adanci si nesatule din cafea. Eu beau cafea pentru miros si gust, nu pentru efect ☕

Si cum stateam asa, navigand pe net, le-am propus unor prieteni sa mergem sa vizitam “Adapostul pentru cai Steaua Sperantei”.

Zis si facut, am hotarat sa mergem in locul care mi-a trezit foarte multe amintiri. Eu am crescut la tara, printre animale, la bunici, si am fost inconjurata de patru cai mai toata copilaria mea. De mica mi-au placut caii si nu mi-a fost frica niciodata de animale si insecte (totul pana la rame si serpi, aici se termina vitejia mea).

Inainte sa va povestesc cat de mult mi-a placut la Adapost, sa va zic cum am ajuns in zona la ora 13 si abia la 15 am gasit adresa corecta. Ne-am luat dupa gps, apoi ne-a directionat un nene, tot gresit, iar am bagat gps-ul, ne-a dus intr-un loc unde se inchisese un drum. Cand aproape sa renuntam, am sunat la Adapost si ne-au dat indicatiile corecte si usor de gasit. Oricum, ideea e urmatoarea, dupa ce treceti de roata panoramica din Colentina, mergeti pe strada Petricani si pana sa ajungeti la Mob Expert este o florarie pe dreapta si acolo o straduta care duce la Adapost. Nu va luati dupa gps ca nu va duce bine.

adresa adapost pentru cai steaua sperantei

Asa, Adapostul. O oaza draguta in agitatul Bucuresti. Sunt cai salvati de la abator, de pe strada, abandonati de stapani, toti au povesti in spate, unii inca au sechele si nu suporta sa fie atinsi, iar altii abia asteapta sa le umbli un pic prin coama 😍

ponei adapost pentru cai

De la Zorro, la Van Gogh, Blondy si Rembrandt, numele cailor sunt adevarate personaje si personalitati.

cai adapost vizita bucuresti

Evident, mi-au atras atentia cele doua lame prezente in Adapost, pentru ca n-am mai vazut niciodata in realitate si pentru ca sunt extrem de simpatice. Dar, atentie, nu le e deloc rusine sa te scuipe.

adapost pentru cai steaua sperantei lama

Mie mi-a facut-o individul asta dragut, Mayo, care are si pagina de Facebook, atat de smecher e. Evident, eram in casa lui, i-am invadat teritoriul si bine mi-a facut 😂

Mi-a dat asa o stare buna vizita asta, incat o sa revin. Intrarea e gratuita, personalul este foarte dragut, amabil si prietenos cu animalele. Chiar va rog sa-i vizitati. Aici si site-ul lor.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s