Cand prietenii se casatoresc in tari straine

Racul tine cu familia, casa, cu prietenii din copilarie, tine cu dintii de amintiri si se hraneste cu ele. Da, vorbesc despre mine acum si incerc sa-mi improspatez memoria ☺

In urma cu 3 ani si un pic, prietena mea din copilarie, Daniela, cu care am batatorit ulitele pe la bunici, s-a casatorit cu un italian, Luca, in Milano.

Nu puteam sa lipsesc de la asa un eveniment si-mi amintesc ca biletele de avion nu erau ieftine, cum gasesti acum la 20 de euro dus – intors spre Milano.

Bani nu prea aveam, pana la salariu mai era, am facut cum am facut, am luat biletul de avion pe datorie cum ar veni, de la agentia  de turism a unei cunostinte si am plecat singura la nunta.

Prea mult timp de explorat capitala modei din Italia n-am avut, dar cu toate astea, o zi am rezervat-o plimbarii, iar Luca mi-a facut turul orasului, am mancat pizza si am incercat sa purtam cateva discutii. O propozitie in engleza, hai si cu un cuvant in italiana, dar ne-am inteles.

 

Milano_duomo

Am avut si seara fetelor in centrul vechi din Milano, care mi s-a parut ca seamana foarte bine cu cel din Bucuresti. Aaa, si mi-am clatit ochii si pe faimoasa strada plina de magazine scumpe, Corso Venezia.

Milano_centro storico

Am perindat un pic si pe langa Milano. Prietenii mei locuiesc in Inzago, parintii lor in alte doua sate de langa, iar nunta a avut loc la Castelul di San Gaudenzio, la vreo 70 km de Milano.

Milano_Castello di san gaudenzio

Mai am prieteni in Israel, Spania, SUA, Germania si Qatar, nu pot spune decat ca abia astept sa va casatoriti 😍

2 thoughts on “Cand prietenii se casatoresc in tari straine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s