WOW! Asa a fost prima sedinta de moto

Imi propusesem sa dorm mult si sa am o duminica relaxanta, dar s-a dovedit a fi o super duminica si cred ca va ramane in top zile favorite din 2017, desi abia a inceput anul.

Mama si tata mereu se intreaba cui seman eu asa de curajoasa si plina de dorinte de a incerca ceva nou. Evident ca lor, numai ca ei si-au reprimat unele dorinte, iar eu le pun in practica.

Am ajuns la Faur, zona strabatuta de mine pentru filmari de videoclipuri si interviuri, insa acum am mers sa fac ceva inedit. Sa iau prima lectie de mers pe motocicleta la “Scoala Moto Ami”.

Primul contact cu motocicleta l-am avut in liceu si a fost dragoste la prima urcare, insa m-am multumit cu locul din spate, cel al pasagerului. Dar exista un inceput pentru toate 👍

La usa m-a intampinat Diana, instructoarea, iar cum numele nostru se trage din mitologia romana, Diana fiind zeita Lunii, a padurilor si a vanatorii, era clar ca ne vom intelege.

the-hat-wanderer-scoala-moto-ami

Am ascultat cu atentie primele indrumari si reguli, iar apoi m-am urcat pe sa si, neasteptat, n-am cazut. Ce inseamna sa stii sa mergi pe bicicleta! 

Si dusa am fost! E foarte tare ca Scola Moto Ami e singura scoala de profil din Bucuresti activa pe timpul iernii, asta pentru ca sedintele se fac intr-o hala, iar zapada nu mai este un impediment.

scoala-moto-ami-sedinta

Am vorbit putin despre program, care inseamna 13 sedinte a cate 2 ore, impartite pe urmatoarele categorii:

– 14 ore in poligon sau hala
– 8 ore in trafic
– 4 ore de enduro
Plus o ora didactica = 50 minute

Ideea e ca eu sunt foarte incantata, dar stiam ca o sa-mi placa din clipa in care mi-am programat sedinta. Cred ca dupa 9 ani de la luarea primului permis, a cam venit timpul sa il iau pe al doilea. 

Aici mai multe detalii despre Scoala Moto Ami.

scoala-moto-ami-bucuresti_cursuri

One thought on “WOW! Asa a fost prima sedinta de moto

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s