E toamna, e fosnet, e somn…

De fiecare data cand completam oracole, la intrebarea care e anotimpul favorit, raspunsul meu era mereu acelasi: toamna.

Cumva, toamna ma trimite cu gandul la liceu, cand Eminescu era pe buzele tuturor si sapam in toate poeziile lui, iar pe mine ma deranja faptul ca Bacovia nu avea parte de aceeasi atentie si nu era considerat la fel de mare si de important. Cum eu inca de mica il intrebam pe tata care e echipa mai slaba la fotbal si odata ce aflam, ma hotaram sa tin cu jucatorii ei, am inceput sa citesc si mai mult din Bacovia. Imi place toamna 🍁, imi place simbolismul lui Bacovia si da, sunt o persoana foarte optimista ☺

autumn_colors

graffitti-shit_park

Urasc frigul, de asta toamna ideala mi se pare cea de septembrie, cand aerul devine respirabil, iar tricoul inca e haina perfecta, dar nu mi-e frica nici de ploaie. Drept urmare, in weekend m-am inarmat cu haine groase, aparatul foto si am iesit in parcul meu preferat din Bucuresti, Parcul Tineretului.

craw_autumn

Iubesc natura si ma bucur de fiecare data cand ma fac una cu ea, de asta nici picaturile de ploaie nu mi-au interupt  momentul de liniste si de beatitudine.

“E toamna, e fosnet, e somn… “
Autumn_shoes_leaf.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s