Am spus #DA in Lanzarote! Eu in avion, el in submarin 

Varsta de 29 de ani m-a prins pe pamant spaniol, in Lanzarote, una dintre Insulele Canare. Pe langa faptul ca eu sunt cea mai fericita atunci cand calatoresc, vacanta asta o sa ramana pentru totdeauna in mintea mea si cu siguranta una dintre preferate pentru experientele pe care le-am avut.

Dati un play la piesa asta in timp ce “rasfoiti” articolul. La final aflati si de ce am ales piesa lui Asaf Avidan ❤

Imi doream sa merg in Lanzarote de vreo 3 ani. Totul a pornit de la faptul ca am vazut ca au plimbari cu submarinul, iar in Europa mai exista genul asta de activitate doar in Tenerife, tot in Insulele Canare. Cum Tenerife mi se pare un loc prea comercial, am fost cu ochii pe Lanzarote.

Nu mi-e frica de apa, dar mi-e teama de adancime, de necunoscutul din ocean, de ceea ce nu vad. Poate si pentru ca nu stiu sa inot si pentru faptul ca puterea apei este imensa si de nestapanit. Dar, cu toate astea, stiam ca o sa pot sa merg cu submarinul.

Insa asta nu e tot. Inca de cand am inceput sa citesc despre Lanzarote, mi-a incoltit in minte ideea sa-l cer pe Tzumpy de sot in submarin. El m-a tot cerut in nenumarate randuri, mai in gluma, mai in serios, dar eu i-am zis ca ii dau raspunsul cand o sa fie o cerere speciala. Am simtit ca am pus cumva presiune pe el cu treaba asta si am zis sa ii iau povara de pe umeri, sa-l cer eu intr-un loc inedit, in submarin adica.

Numai ca, ce sa vezi, am fost gand in gand si mi-a luat-o inainte. Eu programasem plimbarea cu submarinul, implicit cererea, pe 23 iunie, chiar de ziua mea. Iar el a pus la cale o cerere la inaltime, la propriu, in avion, in drum spre Lanzarote.

A fost neasteptat!!! Nu intelegeam de ce a comandat Prosecco, stiind ca nici nu-i place, dar m-am gandit ca poate e drumul lung, nu-i place zborul, cine stie. Cand colo, el scoate inelul! A fost super frumos! Iar eu tare emotionata, evident, doar sunt RAC.

cerere in avion.jpg

Vacanta nici nu incepuse si deja era super frumoasa.

Dar nici el nu stia ce-l asteapta. Ba mai mult, nu i-am zis ca ne vom plimba cu submarinul, ci ne-am trezit de dimineata si am tot sustinut ca la 9:30 trebuie sa ajungem undeva ca facem o activitate sa descoperim insula. I-a placut la nebunie surpriza, mai ales ca noi amandoi ne dorim sa facem chestii pe care nu le-am mai incercat, care nu ne sunt la indemana in Romania.

Iar pe la 30 de metri adancime, cand submarinul “parcase” pe fundul Oceanului Atlantic sa admiram bancurile de pesti si navele scufundate, am scos si eu inelele, pe care am gravat versurile din piesa noastra, de la Asaf Avidan, “One day baby we’ll be old”.

submarine proposal

Ce frumooos a fost totul! ❤ Nici nu-mi vine sa cred cat de bine s-au legat cererile, una in aer, cealalta sub apa, iar povestea noastra continua pe pamant 👫

Cert e ca Lanzarote o sa ne ramana in minte ca insula in care ne-am cerut unul pe altul si in care cu siguranta vom reveni 😀

cof

PS: Stati pe aproape, voi scrie si despre ce am facut 4 zile pe insula, cat a costat si ce e de vazut acolo.

 

4 thoughts on “Am spus #DA in Lanzarote! Eu in avion, el in submarin 

Leave a comment