Cine ma face sa visez – Top 5 Instagrammers

Daca ar fi sa aleg dintre Facebook si Instagram, as alege Instagram, clar.

E mai personal, imi vine sa postez mai des lucruri frumoase pe care le vad in jur si nu ma simt vinovata ca as spama.

De vreo saptamana asa, m-a prins si Insta Story-ul, care deja a devenit invechit pentru unii instagrammeri, dar eu abia il descopar.

Acum ca am stabilit ca imi place mult Instagram-ul si ca sunt mult mai activa pe platforma asta, am sa fac un top cu preferatii mei. Dar o sa ii aleg pe cei care ma inspira pentru calatorii si care ma fac sa visez cu ochii deschisi.

1. Brooke Saward sau mult mai cunoscuta drept β€œWorld of Wonderlust”.Β  E genul de travel blogger cu care iti e greu sa tii pasul. Azi intr-un loc, maine in altul, ba mai scoate si-o carte si numarul de followers ii explodeaza.

2. Lauren Bullen sau Gypsea Lust – contul ei pare rupt din Paradis. Orice poza ar putea fi transformata in tablou si nu te-ai plictisti sa o privesti.

View this post on Instagram

Fearless, set your soul free πŸƒ

A post shared by lauren bullen (@gypsea_lust) on

3. Sally Mustang – motto-ul ei este β€œSex is art” si are foarte multe poze pe Instagram prin care arata asta. Pentru mine contul asta de Insta este cel mai artistic.

4. Jessica Stein sau Tuula Vintage – ea e modelul suprem. De ea imi place cel mai mult, ii urmaresc activitatea de cand s-a lansat si avea articole despre fashion, mai apoi imbinandu-le cu cele despre travel. E super tare tipa!

5. Murad Osmann – fotograf de multi ani, a dat lovitura cu pozele cu mana, toata lumea le stie. El isi tine iubita de mana si face poze in locuri inedite. A creat un fenomen, care nu cred ca va muri prea curand.

Am mai multe persoane pe care le urmaresc cu interes, dar pentru inceput le-am ales pe astea care imi plac in mod deosebit si pe conturile carora intru zilnic.

4 thoughts on “Cine ma face sa visez – Top 5 Instagrammers

    1. Sunt de acord cu tine, sunt asa de multe conturi interesante in zona asta de travel. Dar am ales astea 5 conturi pentru ca intru zilnic sa vad ce au mai postat oamenii astia misto πŸ˜€

      Like

Leave a comment